AAD

AAD | Associació Andalusa de Dissenyadors

Treballa des de 1988 per a fer visible el valor del disseny en la nostra societat, dedicant-se amb especial atenció als seus efectes positius en la comunitat d'Andalusia.

L'activitat dels seus associats en disseny de producte, disseny de comunicació, disseny d'espai, docència del disseny i en tots els sectors relacionats amb el Disseny a Andalusia la situa en tots els escenaris que permeten difondre la teoria i la pràctica del

ADCV. Asociación de Diseñadores de la Comunidad Valenciana-b

ADCV | Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana

ADCV va ser fundada en 1985 per professionals del disseny industrial i gràfic.

Serveix els interessos professionals dels seus membres, fomenta la seva integració en el món laboral, difon les seves activitats en els mitjans empresarials i institucionals i impulsa la seva vinculació nacional i internacional amb el món del disseny.

AGA. Asociación de diseñadores de asturias-b

AGA | Associació de Dissenyadors Gràfics d’Astúries

AGA neix el 21 de maig de 1990, tenint com a principal objectiu difondre i sensibilitzar al conjunt de la societat (empreses, consumidors, àmbit educatiu, institucions, etc.) sobre la importància del nostre col·lectiu professional, almenys, tan necessari com qualsevol altra disciplina laboral.

Transmetre que el disseny gràfic no és una despesa supèrflua, és una inversió que facilita la comprensió, el coneixement i la divulgació de les coses, forma part del quotidià i de l'extraordinari. Poques professions tenen tanta presència en la vida diària com la nostra.

Cuenca Diseño-b

Cuenca Diseño | Associació Provincial de Professionals i Empreses de Disseny de Conca

Cuenca Diseño és el resultat de la unió de propostes de tots els seus associats i associades, que en aquests moments representen més de la meitat dels dissenyadors que exerceixen aquesta activitat a Conca. 

Es crea amb el propòsit de representar, gestionar i defensar els interessos professionals i empresarials del sector del disseny. D'aquesta manera, aconseguir posar en comú interessos i objectius, problemes i possibles solucions; conjuminar esforços en la defensa d'aquests interessos i objectius i, en definitiva, ser presents amb veu i vot en tots els fòrums en què puguin prendre's decisions que afectin l'activitat i al desenvolupament empresarial del sector.

DAG. Asociación Galega de Deseño-b

DAG | Associació Galega de Deseño

DAG és una associació sense ànim de lucre fundada en 2006 i que agrupa dissenyadores i dissenyadors gràfics i industrials de tota Galícia. Des de llavors treballa per a impulsar el disseny a Galícia i defensar els interessos dels seus professionals. Entre els seus objectius estan donar a conèixer i implicar els dissenyadors i dissenyadores en el teixit empresarial del país, reivindicar el valor del disseny davant empreses i institucions públiques, i crear canals de comunicació entre professionals, estudiants i escoles de disseny amb la finalitat d'afavorir el diàleg i la reflexió.

DICA. Asociación de Profesionales y empresas de Diseño de Canarias-b

DI-CA | Associació de Professionals i Empreses de Disseny de Canàries

di-Ca és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa les seves activitats des de l'àmbit de la Comunitat Canària, amb projecció nacional i internacional.

El seu principal objectiu és convertir-se en un instrument de referència per a la promoció, projecció i divulgació del disseny; vinculant i representant al major nombre de professionals.

L'Associació de Professionals i Empreses de Disseny de Canàries exerceix com a òrgan de representació col·lectiva dels professionals del disseny a Canàries, per a defensar interessos comuns, dignificar l'ofici i fer entendre el paper del disseny com a factor estratègic en la competitivitat i excel·lència de les empreses i institucions canàries.

DIEX. Asociación de diseñadores de Extremadura-b

DiEX | Associació de Dissenyadors d’Extremadura

DiEx és una associació sense ànim de lucre que representa davant empreses i institucions als diferents dissenyadors i dissenyadores que formen part d'ella, sense distinció entre les diferents àrees del disseny a la qual pertanyen. 

Els objectius principals de l'associació són reunir, representar i promoure a totes les persones, empreses i institucions que tenen el disseny com a vector principal de la seva activitat, que formen als futurs professionals, que s'ajuden del disseny per a augmentar la seva competitivitat i, en definitiva, a tots aquells que consideren l'exercici del disseny com una de les principals vies per a la millora social, cultural i econòmica de la nostra societat.

DIMAD

DIMAD | Associació Dissenyadors de Madrid

di_mad és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa les seves activitats des de l'àmbit de la Comunitat de Madrid, si bé moltes d'elles tenen projecció internacional.

És una associació que concep el disseny com una realitat de trobada entre cultura i economia. Cerca de manera especial l'acostament a estudiants i a dissenyadors joves, així com a altres professionals o persones vinculades o interessades en el desenvolupament i potenciació de la cultura del disseny: arquitectes, ensenyants, periodistes, directors d'art, etc.

Dime. Diseño de la Meseta-b

DIME | Disseny de la Meseta

Nascuda en 2022, DIME representa a tots i totes aquestes dissenyadores que formem part d'un espai tan ampli geogràficament com és Castella i Lleó, de ciutats i pobles grans però també de zones rurals gairebé a punt de ser deshabitades, de professionals que desenvolupen la seva activitat fora però “son de la meseta ” i escampen com llavors la manera de treballar que tenim en aquestes terres. 

DIGUES-ME neix per a unir, per a cosir una xarxa d'estudis i professionals al voltant del disseny amb una perspectiva de futur centrada en el reconeixement de la nostra professió, la posada en valor del disseny com a element transformador del territori, i la dinamització juntament amb les administracions castellanes i lleoneses.

DIP. Asociación de Profesionaeles del Diseño y la Comunicación Publicitaria de la Región-b

DIP | Associació de Professionals del Disseny i la Comunicació Publicitària de la Regió de Múrcia

dip és una entitat sense ànim de lucre creada en 2010 per a la representació col·lectiva dels professionals del disseny i la comunicació publicitària a la Regió de Múrcia, per a defensar interessos comuns, dignificar l'ofici i bastir ponts entre empresaris, administracions públiques i professionals.

Reivindica i difon el paper protagonista del disseny com a activitat econòmica vinculada al pensament estratègic i a una nova cultura empresarial, d'escala humana i compromesa ecològicament.

DIS | Associació de Dissenyadors Gràfics de Sòria

DIS neix amb la finalitat de representar de manera unànime els interessos d'aquest col·lectiu, donant a conèixer la seva activitat, el disseny gràfic aplicat a les empreses i a les institucions i, fonamentalment, salvaguardant i defensant la dignitat professional dels dissenyadors i dissenyadores gràfics.

Tot això sense oblidar la seva vocació de servei cap als empresaris sorians, orientant-los i assessorant-los en les preses de decisions relacionades amb les seves comunicacions visuals, el seu logotip, la seva imatge corporativa… En definitiva, amb el disseny gràfic de cada empresa com a imprescindible vehicle de comunicació.

EIDE. Euskal Deseinua-b

EIDE | Associació del Disseny Basc/Euskal Diseinuaren Elkartea

EIDE es constitueix com a associació professional sense ànim de lucre en 1986 de la mà d'un grup heterogeni de professionals del disseny i l'arquitectura. A l'actualitat integra als professionals i empreses del disseny industrial/producte, gràfic/digital, espais, serveis… d'Euskadi i Navarra.

LAEXPRIMIDORA. Associació Dissenyadors | Creatius de Castelló

La Exprimidora | Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló

La Exprimidora és una plataforma de promoció i difusió del valor del disseny en l'àmbit social, cultural i empresarial de la província de Castelló. L'associació està formada per professionals procedents de diferents camps vinculats al disseny i la creativitat.

Des de la seva fundació en 2011, ha organitzat el besign Fest – Festival de disseny multidisciplinari de Castelló-, així com el PechaKucha Night, activitats de formació,