Unir La Universidad en Internet

UNIR | La Universidad en Internet

UNIR és una universitat oficial, 100% en línia, de titularitat i gestió privada. La Universitat Internacional de La Rioja ofereix títols amb plena validesa i oficialitat a Espanya i en tot l'Espai Europeu d'Educació Superior.

Com a part del Grupo Proeduca, UNIR té presència a Espanya, Mèxic, Colòmbia, l'Equador, el Perú, l'Argentina i Bolívia, encara que el seu caràcter virtual li permet comptar amb alumnes en més de 90 països.

Máis información sobre Unir

València Capital Mundial del Disseny 2022

La ciutat de València és Capital Mundial del Disseny en 2022, després de la designació bianual duta a terme per la reconeguda institució World Design Organization. El seu projecte pretén promoure l'activitat del disseny de manera transversal a tota la societat, convertint-lo en agent principal de canvi social i innovació urbana, generant riquesa i promovent un llegat capaç de transcendir i assentar-se com un valor clau del teixit social local i nacional. Una oportunitat d'atraure les mirades del món del disseny a Espanya, posant en valor als seus professionals, a les seues empreses i les entitats que ho contracten. 

En el 2020 signem un conveni de col·laboració entre totes dues entitats que s'ha anat posant en marxa al llarg del 2022 amb la realització de diferents activitats conjuntes com la presentació del Codi deontològic (enllaç)