17 setembre

Presentació en el 8ENAD del projecte From Spain With Design per a la promoció internacional del disseny espanyol

L’objectiu és impulsar la creativitat i el disseny com a eixos de desenvolupament econòmic i social i difondre a nivell nacional i internacional què és el disseny espanyol, com són els seus professionals i quins són els seus senyals d’identitat.
Link notícia: https://www.designread.es/documento/from-spain-with-design-presentacion-en-8enad-nota-de-prensa/

https://fswd.es/presentacion/

14 setembre

Signatura del Conveni de col·laboració entre València Capital Mundial del Disseny 2022 i READ

Juliol

Publiquem Refleja la imagen de España lo que diseñamos? editada per Experimenta

Un llibre de 178 pàgines, en espanyol i anglès, en el qual es reuneix experts de diferents àrees amb la finalitat de reflexionar sobre temes afins al projecte FSWD i poder crear així un corpus de massa crítica que permeti acostar-nos a un punt de partida i reflectir l’actual panorama del disseny espanyol i la seva obertura al món, vist pels propis actors del sector.

Link: https://www.experimenta.es/tienda/producto/from-spain-with-design-refleja-la-imagen-de-espana-lo-que-disenamos/

Juny

La Exprimidora s’integra en READ

La Exprimidora, Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló formalitza l’entrada en READ a principis de juny. Fundada en 2011 és una plataforma de promoció i difusió del valor del disseny en l’àmbit social, cultural i empresarial de la província de Castelló formada per professionals procedents de diferents camps vinculats al disseny i la creativitat.

Link notícia: https://www.designread.es/la-exprimidora-se-integra-en-read/

28 maig

Primera reunió de La Multilateral del Disseny

Sis organitzacions de l’ecosistema del disseny espanyol (READ, Xarxa Espanyola d’Associacions de Disseny; FAD, Foment de les Arts i del Disseny; BcD, Barcelona centre de Disseny; FMRE, Fòrum de Marques Renomenades de nom Espanyoles; CADI, Centre Aragonès de Disseny Industrial i València Capital Mundial del Disseny 2022), organitzem una taula de treball per a valorar la situació del sector i estudiar les línies necessàries per a una Estratègia de Disseny.

Enllaç:
https://pactoporeldiseno.es/

24 Abril

Webinar de FSWD “Dissenyar per al món que ve” durant el confinament per COVID19

FSWD Webinar, un diàleg obert per a pensar el futur amb alguns dels millors professionals del disseny a nivells nacional i internacional en la qual participen Xènia Viladás, Miguel Zorraquino i Anxo López.

Link notícia: https://www.designread.es/disenar-para-el-mundo-que-viene-fswd-read-webinar/ Enlace de acceso a la grabación: https://www.youtube.com/watch?v=Vb42NNwdjpg