23 desembre

Conveni amb XERA, de la Xunta de Galícia

READ i la Xunta de Galícia, a través de l’Agència Gallega de la Indústria Forestal (XERA), signen un acord lligat a l’exposició FSWD/Identitat i Territori amb la doble finalitat de la incorporació del disseny a les empreses com a element transformador i la divulgació de la fusta gallega com a element per al disseny.

 Link a la notícia: https://www.designread.es/los-convenios-de-read-con-la-xunta-de-galicia-y-wdc-valencia-2022-marcan-el-inicio-del-nuevo-ano/

28 Juny

Di_Ca s’uneix a READ

Els socis i sòcies de l’Associació de Professionals i Empreses de Disseny de Canàries aproven per unanimitat en assemblea extraordinària formalitzar la seva adhesió a READ, després d’anys col·laborant amb ella. Amb aquesta nova incorporació passen a ser 12 les associacions que formen part de READ.

Link notícia: https://www.designread.es/di_ca-aprueba-en-asamblea-extraordinaria-su-adhesion-a-read/

15 juny

Presentació del ‘Pacte pel Disseny

Sis organitzacions de l’ecosistema del disseny espanyol (READ, Xarxa Espanyola d’Associacions de Disseny; FAD, Foment de les Arts i del Disseny; BcD, Barcelona Centre de Disseny; FMRE, Fòrum de Marques Renomenades Espanyoles; CADI, Centre Aragonès de Disseny Industrial i València Capital Mundial del Disseny 2022) impulsen un «Pacte pel Disseny» amb l’objectiu d’aconseguir una major cohesió en la implementació d’una «Estratègia Nacional de Disseny» que atorgui al disseny un paper estratègic en la transformació econòmica, social i mediambiental que el nostre país està demandant.

Link a la web: https://pactoporeldiseno.es

Link notícia: https://www.designread.es/un-pacto-por-el-diseno-necesario-para-contribuir-a-la-transformacion-economica-social-y-medioambiental-de-espana/

13 març

DAG (Galícia) assumeix la presidència de READ

L’Associació Gallega de Disseny (DAG) assumeix la presidència de READ en l’Assemblea General celebrada, per primera vegada, de manera en línia. Com està estipulat als seus estatuts, la presidència va girant cada dos anys. Així, el nou mandat per a 2021 i 2022 li correspon a DAG, representada per Uqui Permui. Assumeix la vicepresidència Cuenca Diseña, representada per Juan Lázaro; la vicepresidència segona, ADCV, representada per Vicente Gallega; la secretaria l’assumeix EIDE, representada per Benicio Aguerrea; i la tresoreria La Exprimidora, representada per Cristina Cavaller.

Link notícia: https://www.designread.es/dag-presidira-read-durante-los-dos-proximos-anos/

Descarregar foto: https://drive.google.com/file/d/1nZ12O_4-LNoCXA9gVaVxvhHnESC21zbT/view?usp=sharing