7 Agost

READ, convidada pel president Pedro Sánchez al costat de 22 agents empresarials

Teresa Jular, presidenta de READ, assisteix a la reunió convocada pel president Pedro Sánchez i la ministra Reyes Maroto, amb presència d’una vintena de grans associacions empresarials de la Indústria, el Comerç i el Turisme. Jular pren la paraula per a presentar breument «aquest desconegut sector del qual no es pot prescindir».

Link notícia: https://www.designread.es/read-invitada-por-pedro-sanchez-junto-a-una-veintena-de-grandes-asociaciones-empresariales/

29 març

DIP (Múrcia) assumeix la presidència de READ

L’Associació de Professionals del Disseny i la Comunicació Publicitària de la Regió de Múrcia assumeix la presidència en l’Assemblea General celebrada en el IED Innovation Lab Madrid. El nou mandat per a 2019 i 2020 correspon a DIP, representada per Teresa Jular.

Link notícia: https://www.designread.es/read-sera-presidida-por-la-asociacion-murciana-dip-durante-los-dos-anos-siguientes/

18 Gener

Col·laborem en el projecte «Ecosistema i Mapa del Disseny a Espanya»

Un projecte de la Subdirecció General de Coordinació i Relacions Institucionals de la Secretaria d’Estat d’Universitats, Recerca, Desenvolupament i Innovació, una segona iteració per a la qual es preveu una presa de dades molt més detallada i completa i un bolcat de la informació recollida en una plataforma en línia oberta a la consulta:
ecosistemadeldiseño.es

Link notícia:

https://www.designread.es/somos-colaboradores-del-ecosistema-y-mapa-del-diseno-en-espana/